Supervisie

Deze vogel is begonnen als een stuk hout, dat ik zomaar ergens in een bos vind. Maar op het moment dat ik het vind, zie ik er een vogel in en ontstaat het beeld van de vogel die het nu is.

 

Deze creativiteit is voor mij kenmerkend en is iets waarvan ik gebruik als supervisor. Dan zie ik ook ‘iets’ in de supervisant waarbij ik vervolgens ondersteunend ben om dit naar buiten te laten komen.

 

 

 

Ik ben geregistreerd als supervisor bij de LVSC


Individuele supervisie

Een individuele supervisie duurt ongeveer een uur. Doorgaans duurt een traject tussen de 8 tot 10 bijeenkomsten. Maar minder is ook afhankelijk van je vraag. 

 

Je kunt er bij mij op rekenen dat ik eerlijk feedback geef! En samen met jou op zoek ga naar waar jou sterke kanten liggen.

 

 

Groepssupervisie

Supervisie kan ook gegeven worden in groepjes van 2 tot 4 personen. De duur van de sessie is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

Handelingsonderzoek

Soms is er in je organisatie of team een bepaald probleem dat door iedereen gezien wordt maar het lukt maar niet om het op te lossen. Vaak omdat er in bepaalde vaste structuren wordt gedacht waarmee dit probleem niet opgelost kan worden. Een handelingsonderzoek kan dan helpen om de zaak vlot te trekken. Er wordt op een creatieve manier met alle betrokken partijen gesproken, buiten de bestaande structuren om. Daardoor kan een oplossing naar voren komen die voorheen niet gezien werd.

 

Herken je dit, neem dan contact met me op.

 

Als supervisor kan ik dit proces begeleiden!